Četiri provale unazad nekoliko dana

Provale u Vinogradima Ludbreškima, Luki Ludbreškoj i Osečkom - nestale ležaljke, šunke i vrtni stolci

PU varaždinska

Objavljeno: 04.07.2016. 11:00

Zadnja izmjena: 04.07.2016. 11:07

Foto: Ilustracija

Od 28. lipnja do 1. srpnja nepoznati je počinitelj provalio u vikend-kuću u Osečkoj u vlasništvu 49-godišnjaka, iz koje je otuđio brusilice, ubodnu bilu, bušilice, ručni cirkular, ručnu kosilicu, aparat za varenje i druge predmete.

Visina materijalne štete procjenjuje se na oko deset tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Iz vrta mu nestali stolci i ležaljka

Od 30. lipnja do 2. srpnja u Vinogradima Ludbreškim nepoznati je počinitelj provalio u vikend-kuću 67-godišnjaka te je otuđio metalne vrtne stolce i ležaljku.

Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ukrao mu šunku i kobasice

U subotu, 2. srpnja, od 17 do 18 sati nepoznati je počinitelj provalio u kuću u Luki Ludbreškoj u vlasništvu 53-godišnjaka, iz koje je otuđio novac i razne suhomesnate i konzervirane proizvode.

Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Netko joj provalio u vinograd

Od 26. lipnja do 3. srpnja u Vinogradima Ludbreškim, na predjelu zvanom Katalena, nepoznati je počinitelj provalio u vikend-kuću u vlasništvu 58-godišnjakinje.

Popis otuđenih predmeta utvrdit će se naknadno, a nastala se šteta na objektu procjenjuje na oko 500 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari