Aktivni kradljivci

Provalnik iz Rafting kluba Matis odnio računala, monitor i nekoliko pehara

Objavljeno: 16.05.2016. 13:49

Zadnja izmjena: 16.05.2016. 14:18

Foto: Čitatelj

Provaljeno je u prostorije Rafting kluba Matis iz Varaždinu na području Dravskog parka, a nepoznati je počinitelj otuđio dva računala, monitor, jednu dasku za stojeće veslanje, nekoliko pehara i druge predmete.

Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno, dok policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Na meti sredstva za "špricanje"

U Varaždinskoj ulici u Sračincu nepoznati je počinitelj provalio u poljoprivrednu trgovinu vlasništvo poduzeća iz Križevaca. Iz trgovine je otuđio razna poljoprivredna kemijska sredstva.

Slična krađa dogodila se u Koprivničkoj ulici u Šemovcu, a nepoznati je počinitelj provalio poljoprivrednu trgovinu vlasništvo Poljoprivredne zadruge, iz koje je otuđio više različitih herbicida. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 13. do 14. svibnja u Gospodarskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu i prostorije jednog poduzeća, iz koje je otuđio novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.
 

Komentari