lopovi se ničega ne boje

Kradljivci i dalje rade punom parom, a po drskosti se ističu dvije provale

Objavljeno: 17.10.2016. 13:05

Zadnja izmjena: 17.10.2016. 13:30

Foto: Ilustracija

I ovih je dana zabilježeno nekoliko provala u kuće, pri čemu su otuđeni novac, nakit i predmeti u vrijednosti od više desetaka tisuća kuna. Tako je u petak u Varaždin Bregu, Mozdernjak, provaljeno u kuću u vlasništu 46-godišnjaka iz koje su ukradeni novac i nakit vrijedni oko 10 tisuća kuna. Ipak su zabilježene i dvije nesvakidašnje i osobito drske provale.

Prva se ističe po neobičnom plijenu. Naime, negdje između 12. i 16. listopada provalnik je upao u kuću za odmor u Gojancu, na predjelu zvanom Polenke. Pritom je iz kuće u vlasništvu 62-godišnjaka odnio prikolicu za frezu, građevinska kolica, transportna kolica za prijevoz tereta, salonit ploče, cigle, više rola armiračke ljepenke, auto-gume i štošta drugoga. Ukupna vriijednost ove gomile stvari koje nije bilo lako odnijeti procjenjuje se na 15-ak tisuća kuna.

Osobitu drskost iskazao je drski kradljivac jučer u varaždinskoj Optujskoj ulici. Upao je u kuću 77-godišnjakinje usred bijela dana - između pola 5 i pola 7 popodne i pokušao ukrasti LCD televizor i alkoholna pića. No, upravo tada su se ukućani vratili doma i provalnik im je umakao u posljednji čas. Obje provale jasno pokazuju da se kradljivci ne boje ničega i da su spremni ukrasti bilo što i bilo kad. 

Komentari