Izvanredno priopćenje

Policija iznijela detalje napada na ženu o kojem smo pisali

Objavljeno: 24.06.2024. 17:28

Zadnja izmjena: 24.06.2024. 22:07

Foto: Arhiva

Nakon to smo danas izvijestili da je skupina od četvorice mladića, za koje svjedoci kažu da su pripadnici jedne manjine, napali i opljačkali 45-godišnju K.S., u širem centru Varaždina, Policijska uprava varaždinska poslijepodne je potvrdila da se dogodio napad oko 13,20 sati u Zagrebačkoj ulici.

Iz PU su priopćili je da su dvojica nepoznatih muškaraca drsko okrala 44-godišnju ženu. Kako je utvrđeno, ona je upravljala biciklom, pri čemu je jedan od nepoznatih muškaraca također na biciklu, istu gurnuo nadlakticom, uslijed čega je pala na tlo. Pritom je s bicikla pala i njezina torba s novčanikom. U tom je trenutku drugi muškarac uzeo novčanik i iz njega uzeo i otuđio iznos od nekoliko stotina eura. Nakon toga je odbacio novčanik te su se obojica počinitelja udaljila biciklima s mjesta događaja.

Prilikom zaprimanja kaznene prijave, prijaviteljici je ponuđena liječnička pomoć, ali je istu odbila. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela, navodi se u današnjem izvanrednom priopćenju PU varaždinske.

 

Komentari