Pukla ruda i na prugu se prevrnula drvima natovarena prikolica pa zaustavila željeznički promet

Objavljeno: 07.07.2015. 10:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Izvor: Presečno, Kresovica

U ponedjeljak, 6. srpnja oko 9.20 sati u Presečnom, na predjelu zvanom Kresovica, došlo je do prevrtanja traktora na prugu, izvjestili su danas iz PU varaždinske.

Mladić u dobi od 21 godine upravljao je traktorom s pridodanom jednoosovinskom prikolicom domaće izrade koja je bila natovarena drvima.

U jednom je trenutku došlo do puknuća ruda na prikolici, te nekontroliranog kretanja traktora, a potom i do prevrtanja na prugu Zagreb – Varaždin.

Zbog navedenog je željeznički promet bio prekinut u vremenu od 9.20 do 10.20 sati. Prilikom prevrtanja 21-godišnjak je zadobio ozljede u vidu oguljotina po glavi, ali je odbio ponuđenu liječničku pomoć.

U Lepoglavi automobilom sletio u jarak

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 6. srpnja oko 17.10 sati u Lepoglavi, na predjelu zvanom Čret, ozlijeđen je 34-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom u smjeru Ivanca, te je prilikom izlaska iz lijevog oštrog zavoja, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem i vozilom sletio u desno u cestovni jarak.

Nakon toga se vozilo ponovno zanijelo na cestu i sletjelo u lijevi cestovni jarak, te se prevrnulo na oranicu. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Komentari