kaznena prijava

PUŠĆINE Nesreću je skrivio vozač pod utjecajem alkohola, a jedna je osoba zadobila teške ozljede

Objavljeno: 27.04.2017. 19:15

Zadnja izmjena: 27.04.2017. 19:16

Foto: Viktor Hranić

Jučer smo pisali o prometnoj nesreći koja se dogodila oko 13 sati i 45 minuta na lokalnoj cesti, na relaciji Pušćine - Gornji Hrašćan, a u kojoj je 25-godišnji vozač osobnog automobila zadobio teške ozljede opasne po život.

Upravljajući pod utjecajem alkohola od 1,34 promila, 56-godišnji vozač Citroena Elysee, čakovečkih registarskih oznaka, u desnom zavoju vozilom je djelomično prešao na suprotnu prometnu traku, gdje je prednjim lijevim dijelom udario u prednji lijevi dio BMW-a serije 3, pulskih registarskih oznaka, kojim je  iz  suprotnog  smjera  upravljao 25-godišnji vozač, dok se na mjestu suvozača nalazila 26-godišnja putnica.  

<<FOTO: PUŠĆINE Smrskan automobil u sudaru - tri osobe prevezene u bolnicu

Nakon prometne nesreće svi sudionici nesreće vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je u nesreći vozač BMW-a zadobio teške ozljede opasne po život, zbog čega je na Odjelu intenzivne njege zadržan na liječenju. Vozač Citroena zadobio je teške ozljede, dok je putnica iz BMW-a lakše ozlijeđena, te su također zadržani na liječenju.

<<FOTO: Šokantni prizori s mjesta nesreće u Pušćinama

Na mjesto događaja upućeni su i vatrogasci čakovečke javne postrojbe, koji su sudjelovali u izvlačenju unesrećenih iz oštećenih automobila. Protiv 56-godišnjeg vozača zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Komentari