pokušaj ubojstva

DOZNAJEMO Romi u Hrastovljanu željeznom šipkom pretukli muškarca na mrtvo ime

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 25.05.2020. 11:45

Zadnja izmjena: 25.05.2020. 13:20

Foto: Ilustracija

PU Varaždinska danas je izvijestila je o napadu koji se dogodio u Hrastovljanu u Općini Martijanec u četvrtak kada su trojica razbojnika pretukla 51-godišnjeg muškarca željeznom šipkom po glavi, ukrali mu novčanik i ključeve od automobila. 

Navedeni su optuženi za pokušaj teškog ubojstva, a kako doznajemo iz provjerenih izvora, 27-godišnjak, 23-godišnjak i 15-godišnji maloljetnik pripadnici su romske nacionalne manjine. Ozlijeđenom je 51-godišnjaku pak pružena medicinska pomoć u Općoj bolnici Varaždin, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede u vidu frakture lubanje s nagnječenjem mozga. Policijski službenici su uhitili troje navedenih te ih nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Kako je također izvijestila policija, za navedeni se trojac sumnja kako su u srijedu, 20. svibnja oko 2.30 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, pokušali provaliti u kiosk u vlasništvu poduzeća iz Zagreba, iz kojeg nisu ništa otuđili. I za spomenuto kazneno djelo Teške krađe, protiv njih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

 

Komentari