detalji bizarne osvete

Roditeljima iz osvete natočio benzin u bačve s moštom, evo kakva je presuda

Objavljeno: 02.11.2023. 13:49

Zadnja izmjena: 02.11.2023. 13:49

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Muškarac (27) proglašen je krivim i osuđen zbog nasilja prema majci (53) i ocu (66) koje se dogodilo u obiteljskoj kući u okolici Ivanca. Presuda je pravomoćna, a izrečena mu je i novčana kazna od 133 eura te 20 eura prekršajnih troškova. 

Prema informacijama iz Općinskog suda Varaždin, muškarac je u bačve u kojima se nalazio mošt i jabučni ocat ulio pet litara benzina te napisao pogrdno pismo roditeljima koje je kasnije oduzeto od strane PP Ivanec, a sve je krenulo tog dana u kuhinji kad je u kuhinju drvenom daskom udario po vratima i po kuhinjskom elementu i oštetio ih. Uz to, vikao je na roditelje i vrijeđao ih koristeći pogrdne riječi, a čime je kod istih izazvao povredu dostojanstva i uznemirenosti. 

- Točno je sve, učinio sam to jer sam se tih mjeseci rješavao ovisnosti od alkohola te su mi se vraćale slike iz prošlosti. Posebno iz obiteljskog života i djetinjstva te ponašanja roditelja prema meni. Zato sam napisao rukom pismo u kojem sam oca i majku nazvao pogrdnim imenima. Zašto sam to tako sve učinio? Pa, nisam znao na drugačiji način u tom trenutku izraziti svoje emocije. Svjestan sam da sam loše postupio, jako mi je žao, ali nakon svega sam s roditeljima uspostavio korektan obiteljski odnos i više se ne svađamo - rekao je dotični tijekom suđenja. 

Komentari