evo zbog čega

Rumunjka o kojoj smo pisali kada je na prolaznika izvukla nož završila u pritvoru?

Objavljeno: 29.10.2021. 09:41

Zadnja izmjena: 29.10.2021. 09:41

Na našem portalu već smo pisali o prevaranticama iz Rumunjske koje se na Korzu predstavljaju kao gluhonijeme te traže novčane donacije od prolaznika, a u jednom je slučaju na prolaznika izvukla nož. Policija je sada izvijestila kako je jedna od njih i završila u pritvoru.

Ipak, iza rešetaka nije završila zbog napada na prolaznike i lažnog predstavljanja već zbog krađe raznih kozmetičkih proizvoda, a policijsko izviješće prenosimo u cjelosti u nastavku:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjom rumunjskom državljankom.

Sumnja se da je 6. rujna 2021. godine u prijepodnevnim satima u ulici Ankice Opolski u Varaždinu iz jedne trgovine otuđila nekoliko komada raznih kozmetičkih proizvoda, kojom prilikom je počinila materijalnu štetu koja se procjenjuje preko tisuću kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičena je jučer, 28. listopada uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Krađe predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Komentari