policija objavila popis

Serijski kradljivac iz Gornjeg Vratna 'ordinirao' po cijeloj županiji, evo što je sve ukrao

Objavljeno: 28.07.2022. 12:13

Zadnja izmjena: 28.07.2022. 14:42

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom iz Gornjeg Vratna. Sumnja se da je na širem varaždinskom području počinio više kaznenih djela krađe i teške krađe. Kako navode iz policije, ukrao je sljedeće stvari:

  • Električni bicikl: Sumnja se da je 23. srpnja u večernjim satima otuđio električni bicikl u Vrazovoj ulici u Varaždinu.
  • Torbica: Sumnja se da je od 25. srpnja u ulici Motičnjak u Varaždinu provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio torbicu.
  • Razni uređaji: Sumnja se da je 16. lipnja u Creskoj ulici u Varaždinu provalio u prostorije jednog poduzeća iz koje je otuđio više raznih uređaja.
  • Novac: Sumnja se da je 16. lipnja u Međimurskoj ulici u Varaždinu provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio novac.
  • Televizor i alkohol: Sumnja se da je od 14. do 21. svibnja u Vinogradskoj ulici u Donjem Vratnu provalio u vikendicu iz koje je otuđio televizor i alkoholna pića.
  • Još alkohola: Sumnja se da je od 19. do 25. travnja u Cestici provalio u kuću iz koje je otuđio alkoholna pića, kao i da je od 6. do 11. ožujka u Vinici Bregu provalio u vikendicu iz koje je također otuđio alkoholna pića.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijete su kaznene prijave za počinjena kaznena djela Krađe i Teške krađe provaljivanjem nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari