i oni zadobili ozljede

Sinoćnji požar u Jalkovcu prouzročen je nepažnjom - dva ozlijeđena zaradila i kaznenu prijavu

Objavljeno: 24.11.2017. 11:29

Zadnja izmjena: 24.11.2017. 11:38

Sinoć je na automobilu u ulici Braće Radić u Jalkovcu izbio požar na osobnom vozilu koje je bilo smješteno u dvorištu kuće. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin i DVD Biškupec.

>> VIDEO U Jalkovcu gorio automobil - evo što je snimio naš čitatelj

Vozilo je djelomično nagorjelo, a vatra je malo zahvatila i kuću. Policajci su očevidom utvrdili da je do požara došlo kada su 40-godišnjak i 25-godišnjak pokušali istočiti krivo natočeno gorivo iz vozila. 

Loša električna pumpa

U postupku pretakanja benzina iz spremnika goriva uslijed zapaljenja benzinskih para djelovanjem iskre iz neadekvatne električne pumpe za pretakanje izbio požar, nakon čega se vatra proširila na unutrašnjost vozila i djelomično na prozor i zid susjedne nekretnine. Oba su muškarca ozlijeđena i pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv oba muškarca podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. Mi smo jučer dobili i kratki video čitatelja kojega možete pogledati na našem eTV kanalu.

 

Komentari