pripazite

Širom naše županije lopovi 'haraju' po kućama i kradu zlatni nakit

Objavljeno: 18.04.2024. 11:05

Zadnja izmjena: 18.04.2024. 11:05

Foto: Ilustracija

Kako navode iz Policijske uprave varaždinske, proteklnih nekoliko dana dogodilo se nekoliko krađa zlatnog nakita u različitim dijelovima naše županije.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela teške krađe. On je, kako se sumnja, 15. travnja, u Ludbregu, provalio u kuće u vlasništvu 62-godišnjakinje te otuđio novac i zlatni nakit. Isto tako je 15. travnja, u Selniku, provalio u kuću u vlasništvu 71-godišnjaka kojom prilikom nije ništa otuđio. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U srijedu, 17. travnja, u Ulici Zrinski i Frankopana, u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u stan te otuđio zlatni nakit i novac u vlasništvu 67-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se preko 10 000 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U srijedu, 17. travnja, u mjestu Poljanec nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću te otuđio zlatni nakit i novac u vlasništvu 61-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari