policija traga

Kradu svašta, pripazite! Sitni lopovi ovih dana ordiniraju Varaždinom i Cesticom

Objavljeno: 12.05.2020. 11:20

Zadnja izmjena: 12.05.2020. 11:24

PU varaždinska izvjestila je o tri krađe koje su se posljednjih dana dogodile u Cestici i Varaždinu. Trenutno se za svim počiniteljima traga, a građani pozivaju na oprez...

Visokotlačni perač

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne veterinarske stanice, kojom prijavljuje da je od 8. do 11. svibnja nepoznati počinitelj u Cestici iz jedne farme otuđio visokotlačni perač. Visina materijalne štete procjenjuje se na dvadesetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Različiti alat

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog obrta, kojom prijavljuje da je od 10. do 11. svibnja nepoznati počinitelj u Trakošćanskoj ulici u Varaždinu iz parkiranog teretnog vozila otuđio razni alat. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Novčanik

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 62-godišnje žene, kojom prijavljuje da je 11. svibnja nepoznati počinitelj u Pavlinskoj ulici u Varaždinu iz vrećice otuđio novčanik. Visina materijalne štete procjenjuje se na stotinjak kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari