Donja Dubrava: Stravična smrt na farmi

Objavljeno: 22.03.2011. 10:40

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Stravična nesreća na radu dogodila se na farmi tvrtke Agromeđimurje u Donjoj Dubravi. 44-godišnji radnik pao je u drobilicu stočne hrane.

U utorak ujutro 44-godišnji radnik rodom iz Kotoribe drobio je stočnu hranu na farmi Agromeđimurja u Donjoj Dubravi dok su se ostali radnici u drugim dijelovima farme obavljali druge poslove.

Drobilica stočne hrane na kojoj je radio nesretnik nalazila se u izoliranom dijelu farme iza jedne hale, tako da ostali radnici nisu mogli vidjeti što se tamo događa niti čuti eventualne pozive u pomoć.

Nešto prije 9 sati jedan je djelatnik farme primjetio da njegovog kolege nema pa je otišao do drobilice koja je još uvijek radila. Cijela mu je situacija bila jako sumnjiva pa je pažljivije pregledao okolinu. Kad je pronašao nekoliko krvavih komada odjeće svog kolege shvatio je da se dogodila stravična nesreća.

Očevid je još uvijek u tijeku. Neslužbeno smo doznali da identitet preminulog neće biti moguće utvrditi standardnim metodama, odnosno identitet preminulog utvrdit će se DNK analizom tkiva pronađenog na mjestu događaja.


FOTO: Željko Hajdinjak / CROPIX



Komentari