Sračinec: Iskoristio neradni dan da zatuče vlastitog psa, pa ga ostavio na smetlištu da iskrvari

Objavljeno: 22.06.2015. 21:26

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 09:57

Foto: Facebook Udruga Spas Varaždin

Članovi udruge Spas danas poslijepodne su, kako pišu na svom Facebook profilu, dobili dojavu da je nepoznata muška osoba u šumarku pokraj divljeg odlagališta smeća u Sračincu zatukla svog psa.

- Izašli smo na teren i na sreću pas je bio još živ . Krvave glave i dezorijentiran ležao je bespomoćan u grmlju. Odmah smo ga odveli veterinaru gdje mu je pružena pomoć.

RTG snimka je pokazala teško oštećenje i smrskanu lubanju, zbog čega je odmah trebala biti obavljena i operacija. No, pas je za sada stabilno, a članovi udruge Spas nazvali su ga Meli te se nadaju da neće doći do komplikacija.

- Zahvaljujemo se osobi koja nam je javila i pokazala mjesto okrutnog čina i dr. Taradiju iz Bioinstituta Čakovec na brzoj intervenciji, a također svaka pohvala policijskim službenicima Policijske postaje Varaždin koji su stigli na teren zajedno s nama i napravili uviđaj te rade na tome da se čim prije nađe počinitelj - poručuju.

Koliko je vlasnik psa bio brutalan dokazuju fotografije, od kojih neke zbog razine okrutnosti koju pokazuju na ovom mjestu nismo ni objavili.

Komentari