materijalna šteta

STANOVI NA UDARU Lopovi provalili u dva stana u Varaždinu

Objavljeno: 08.03.2017. 09:15

Zadnja izmjena: 08.03.2017. 09:15

Foto: Ilustracija

Prema izvješću PU varaždinske u proteklim danima se na području Varaždinske županije dogodilo nekoliko provala.

  • Jučer u prijepodnevnim satima u ulici Ive Režeka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u dva stana vlasništvo muškarca starosti 31 godinu i žene starosti 59 godina. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.
  •   Policijski službenici zaprimili su prijavu žene starosti 46 godina da joj je 3. ožujka u prijepodnevnim satima, nepoznati počinitelj u jednom restoranu u ulici Braće Radić u Varaždinu otuđio jaknu. Prema izjavi oštećene, materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.
  • Tijekom noći 7./8. ožujka u Kratkoj ulici u Ludbregu u ugostiteljskom objektu, nepoznati  počinitelj je otuđio novac iz novčanika koji se nalazio u jakni vlasništvo muškarca starosti 44 godine. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari