ozlijeđeno je dijete

Stao da propusti pješaka pa se u njega zabila djevojka. Potom je pobjegla s mjesta nesreće

Objavljeno: 24.11.2023. 09:21

Zadnja izmjena: 24.11.2023. 09:21

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U četvrtak, 23. studenog oko 7.30 sati, djevojka u dobi od 20 godine upravljala je osobnim vozilom u svojstvu mladog vozača, ulicom Braće Radić u Varaždinu.

Prema informacijama iz Policijske uprave varaždinske, pri izlasku iz kružnog toka raskrižja s ulicom Ratimira Hercega te dolaskom do raskrižja s ulicom Janka Jurkovića, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, kao i gustoći prometa, prednjim je dijelom vozila naletjela na stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred nje u istom smjeru upravljao 44-godišnjak, koji se u tom trenutku zaustavio na kolniku radi propuštanja pješaka na pješačkom prijelazu.

U prometnoj je nesreći ozlijeđeno 6-godišnje dijete iz vozila 44-godišnjaka, koje je bilo smješteno na stražnjem sjedalu u sigurnosnoj sjedalici. Djetetu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Nakon prouzročene prometne nesreće, dodaju iz policije, 20-godišnjakinja je napustila mjesto događaja, a da nije obavijestila policiju niti ostavila svoje podatke i podatke o vozilu. Navedena je pronađena istog dana po policijskim službenicima Postaje prometne policije Varaždin.

Komentari