tučnjava ispred kluba

Što se u subotu dogodilo ispred Diskača? Očevidac tvrdi jedno, a policija drugo....

PU Varaždinska/ Vijest čitatelja

Objavljeno: 29.10.2020. 09:15

Zadnja izmjena: 29.10.2020. 09:15

Nakon što smo izvijestili kako je u subotu ispred noćnog kluba Diskač došlo do tučnjave - o svemu se očitovala i policija, ali informacije koje je javnosti podastrijela policija ne poklapaju se u potpunosti s onime što je našem portalu rekao očevidac događaja...

<< ''Petnaestorica došli s palicama i razbijali, dobro da netko nije mrtav''

Naime, prema informacijama koje smo mi dobili od očevica, četvorici mladića zapriječen je ulaz u klub zbog nenošenja maski, a nakon 45 minuta vratila su se petnaestorica muškaraca s palicama koji se se zatim sukobili sa zaštitarima ispred kluba. Policija nam je potvrdila da je u subotu zaista došlo do remećenja javnog reda i mira, no u službenom je priopćenju poslala nešto drugačije informacije.

Prema njihovom izvještaju, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad osam osoba, među kojima je četvero napadača koji su došli alkoholizirani i bez maske i još četvero osoba koje su u sukobu pomogle zaštitarima. Policija je također potvrdila kako je prilikom fizičkog sukoba došlo i do oštećenja dva osobna vozila. Ipak, u službenom se izvještaju nigdje ne spominje da su se četvorica napadača nakon 45 minuta vratila s pojačanjem, kao što nam je to ispričao naš izvor. 

Postavlja se, dakle, pitanje tko je pozvao "pojačanje": zaštitari ili skupina koje je zaštitare napala? Policijska istraga još je uvijek u tijeku, a vlasnik i voditelj spomenutog kluba, podsjetimo, nisu bili raspoloženi za davanje izjava.

 

Komentari