Crna kronika

Foto - Stravične scene prometne nesreće, ograda probila auto

Objavljeno: 24.09.2023. 17:43

Zadnja izmjena: 24.09.2023. 18:15

Foto: Policijska uprava međimurska

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 23 sata u Čakovcu smrtno je stradao 55-godišnji vozač, zabivši se u metalnu zaštitnu ogradu podvožnjaka, izvijestila je danas Policijska uprava međimurska.

Osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka, 55-godišnji vozač kretao se Sajmišnom ulicom iz smjera Pribislavca u smjeru Čakovca. Pritom brzinu nije prilagodio stanju ceste (kolnik mokar), vidljivosti (noć) i atmosferskim prilikama (kiša). Uslijed opisane situacije izgubio je nadzor nad upravljanjem te izletio automobilom izvan kolnika, gdje je prednjim podvozjem udario u rubni kamen biciklističko-pješačke staze, a u nastavku kretanja i u metalnu zaštitnu ogradu podvožnjaka. Nažalost, vozač je preminuo na mjestu događaja, navode iz PU međimurske.

U izvlačenju preminulog vozača iz automobila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec. Ujedno, tijekom očevida utvrđeno je kako vozač tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas. O događaju je izviještena zamjenica općinske državne odvjetnice koja je naložila obavljanje sudske obdukcije te je tijelo premilog prevezeno na Odjel patologije čakovečke bolnice, navode još iz PU međimurske.

Komentari