mučan slučaj

Susjed povezao mladića kući pa ga usred vožnje počeo pipkati. Osuđen je

Objavljeno: 03.01.2023. 13:53

Zadnja izmjena: 03.01.2023. 13:55

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Muškarac starosti 41 godinu s varaždinskog područja, po nepravomoćnoj presudi proglašen je krivim i osuđen jer je počinio bludnje radnje prema 17-godišnjaku koji je bio na praksi u jednom ugostiteljskom objektu.

Kako stoji na Oglasnoj ploči sudova, muškarac je te noći vozio mladića iz ugostiteljskog objekta uz kanal rijeke Drave. Navodno mu je obećao neki posao kod prijatelja u restoranu pa je dečko, ništa ne sluteći, odlučio sjesti s njim u automobil. 

- U cilju zadovoljenja svog spolnog nagona, u više navrata, mimo njegove volje, otvorenim je dlanom prelazio po lijevoj nozi mladića, od koljena prema gore, s time da je mladić, svaki puta kad bi on dlanom došao do njegova spolovila, maknuo njegovu ruku te mu govorio neka to ne radi i neka ga pusti. Kad je zaustavio vozilo, muškarac je pitao da li se mogu malo podružiti, odnosno malo maziti, što je sve kod mladića izazvalo osjećaj poniženosti, ugroženosti i straha, radi čega je iskočio iz vozila i pobjegao - piše u presudi.

Nadalje stoji kako ga je muškarac nakon toga čitavo vrijeme pratio autom tražeći da se vrati unutra i da će ga odvesti kući, dok je mladić zaprijetio kako će se s mosta baciti u Dravu. Nakon toga se muškarac odvezao dalje, a mladić se potom vratio u lokal i sve ispričao konobaricama, a kasnije i roditeljima po povratku kući. Oni su odmah nazvali policiju. Muškarac je na suđenju i prilikom suđenja opovrgavao ove navode držeći se obrane prema kojoj te noći uopće nije bio s mladićem. Da stvar bude gora, kako piše u presudi, riječ je o mladićevu susjedu koji živi oko 150 metara od njegove kuće.

Komentari