Teška prometna nesreća u Nedelišću

Teretnjak 'VŽ' registracije udario u auto ispred sebe, na kojega je potom naletio auto iz suprotnog smjera

PU međimurska

Objavljeno: 13.06.2016. 10:45

Zadnja izmjena: 13.06.2016. 10:48

Foto: ilustracija

U petak, 10. lipnja oko 9.40 sati u Nedelišću, Varaždinskoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj 27-godišnji vozač teretnog automobila s pridodanom poluprikolicom varaždinskih registracijskih oznaka, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste, atmosferskim prilikama i gustoći prometa.

Zbog toga je u kočenju vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je ispred radi skretanja bila zaustavljena 44-godišnja vozačica osobnog automobila. Nakon udara osobni automobil odbačen je na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u osobni automobil varaždinskih registracijskih oznaka, s kojim je upravljalo 41-godišnji vozač.

Vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezen je 41-godišnji vozač, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Naknadno, liječničku pomoć zatražila je 44-godišnja vozačica, kod koje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Protiv 27-godišnjeg vozača zbog počinjenja kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari