teški dan na varaždinskim prometnicama

Na staricu u Varaždinu naletio teretnjak

Objavljeno: 29.09.2016. 12:58

Zadnja izmjena: 29.09.2016. 13:19

Foto: Ilustracija

Uz prometnu nesreću koja se dogodila u Presečnom o kojoj smo izvještavali, jučer su se na području Varaždinske županije dogodile još dvije prometne nesreće. 

Tako je jutarnjim satima, u Koprivničkoj ulici u Varaždinu ozlijeđena 77-godišnja ženska osoba. Prilikom upravljanja teretnim vozilom iz smjera ulice Ruđera Boškovića prema Međimurskoj ulici, muškarac u dobio od 46 godina u dolasku na obilježeni pješački prijelaz nije na vrijeme zaustavio svoje vozilo.

Slijedom intenzivnog kočenja, prednjim dijelom vozila je udario u bicikl ženske osobe. Od siline udara, pješakinja je odbačena naprijed, pri čemu je zadobila tjelesne ozljede i prevezena je u Opću bolnicu Varaždin.

Sljedeća prometna nesreća se dogodila oko 12:40 sati u ulici Brigade Braće Radića u Vrbanovcu. Muškarac u dobi od 47 godina je upravljao osobnim vozilom u smjeru Zamlake. Zbog nedržanja potrebnog razmaka između vozila, prednjim je dijelom udario u stražnji dio osobnog vozila ispred njega, a koje je usporavalo vožnju zbog vozila ispred sebe. Tim vozilom je upravljala 35-godišnjakinja, koja je pritom ozlijeđena i prevezena u Opću bolnicu Varaždin. 

Komentari