Crna kronika

Serija krađa dogodila se jučer u našem kraju, krenimo redom...

Objavljeno: 06.03.2024. 10:26

Zadnja izmjena: 06.03.2024. 10:32

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o seriji krađa koje su se zbile tijekom jučerašnjeg dana, pri čemu ističu kako poduzimaju sve radnje u cilju pronalaska počinitelja tih kaznenih djela.

No, krenimo redom... U Nedeljancu je jučer nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt i u aparat za klađenje te otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Prije toga, kako navode iz PU varaždinske, u razdoblju od 4. do 5. ožujka nepoznati počinitelj na parkiralištu je iz automobila u vlasništvu 65-godišnjaka otuđio novac. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. 

Nadalje, u Vidovcu je jučer nepoznati počinitelj provalio u trgovinu i otuđio novac, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 200 eura. U Kolarovcu je istoga dana nepoznati počinitelj provalio u trgovinu i otuđio cigarete i alkoholna pića, pri čemu će se materijalna šteta utvrditi naknadno. U mjestu Bikovec, pak, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 78-godišnjaka otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća eura. 

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja tih kaznenog djela, naveli su iz PU varadinske.

Komentari