Traži se provalnik koji je iz vikendice odnio "sve za klijet": trimer, prskalicu, motokultivator i... zračnicu

Objavljeno: 06.07.2015. 11:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske došlo je do četiri krađe i čak dvanaest prekršaja javnog reda i mira, izvjestili su nas danas iz policije.

U noći 2./3. srpnja, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Športskoj ulici u Varaždinu, te otuđio blagajnički maksimum i alkoholna pića. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 2./3. srpnja u Vinogradskoj ulici u Gornjem Vratnu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i vikend kuću u vlasništvu 60-godišnjaka i otuđio zračnu pušku, trimer, motornu prskalicu, motokultivator i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

"Nestali" mobiteli

U petak, 3. srpnja od 19 do 20 sati u ulici Vide Sokola u Varaždinu, nepoznati je počinitelj sa stola u ograđenom dvorištu, otuđio mobitel vlasništvo trgovačkog društva iz Varaždina. Materijalna šteta prema izjavi korisnika iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 5. srpnja od 13 do 19.30 sati u prostorijama nogometnog kluba u Čičkovini, nepoznati je počinitelj iz torbe u vlasništvu 19-godišnjaka, otuđio novčanik s novcem i mobilni telefon. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Vrijeđali policajce

Na području Policijske uprave varaždinske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je i 12 prekršaja protiv javnog reda i mira i to Rakovcu, Varaždin Bregu, Sesvetama Ludbreškim, Radovcu, te u četiri slučaja u Ludbregu i Varaždinu, a radi se o događajima vezanim uz naročito drsko i nepristojno ponašanje,  buku, viku i galamu, te vrijeđanje i omalovažavanje ovlaštenih službenih osoba.

Komentari