provale i krađe

TRI PROVALE U ČETIRI DANA Protekli tjedan dogodile se provale u Pihovcu, Kelemenu i Hrašćici

Objavljeno: 21.11.2016. 13:22

Foto: Ilustracija

Prema izvješću PU Varaždinske u toku proteklog tjedna na području Varaždinske županije dogodile su se tri provale, od Pihovca, Kelemena i sve do Hrašćice, te jedno otuđivanje imovine u Ldubregu.

Nepoznati je počinitelj je u razdoblju od 15. do 18. studenog provalio u vikend kuću u vlasništvu muške osobe u dobi od 28 godina u Pihovcu. Otuđeni predmeti i materijalna šteta će se utvrditi naknadno. 

 S četvrtka na petak nepoznati je počinitelj u Vinogradskoj ulici u Kelemenu provalio u metalno spremište u vlasništvu 43-godišnjaka, iz kojeg je otuđio razni električni i ručni alat. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U istoj noći, ali  u ulici Petra Zrinskog u Hrašćici, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije poduzeća kojem je sjedište na istoj adresi, iz kojeg je otuđio uredske i elektronske predmete i stvari. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Nakon toga je, provalio i u kuću na istoj adresi, a u vlasništvu 68-godišnjakinje, iz koje je otuđio dvije sportske torbe, nekoliko deka i više komada odjeće. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. 

 U petak u Vinogradskoj ulici u Ludbregu u čekaonici ambulante, nepoznati je počinitelj s vješalice otuđio žensku jaknu u vlasništvu 50-godišnjakinje. Visina materijalne procjenjuje se na više stotina kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovih kaznenih djela. 

Komentari