Tukao i prijetio ženi, odvjetnici i djelatnicima Centra za soc. skrb

Objavljeno: 12.01.2011. 10:36

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Posljednji incident izazvao je nazivajući Centar za socijalnu skrb te prijeteći djelatnicima ubojstvom jer ne viđa dijete

Zbog prijetnji ubojstvom P. N. (42) iz Ludbrega istražna je sutkinja varaždinskog Županijskog suda odredila 48-satno zadržavanje. Kako je izvijestila varaždinska policija, sumnjiči ga se da je telefonom, nezadovoljan načinom na koji se rješava njegov slučaj, prijetio ubojstvom djelatnicima Centra za socijalnu skrb u Ludbregu. To nam je potvrdila voditeljica Centra Anica Zember.

Odustao na raspravi

– Prijetio nam je telefonom i porukama na internetu. Supruga ga je prijavila zbog nasilja. Tražila je smještaj u Sigurnoj kući, što je i učinjeno. On je pak od nas tražio kontakte s djetetom, a mi smo ga uputili da se tužbom obrati sudu. Već na prvoj raspravi odustao je od zahtjeva da viđa dijete – kaže Anica Zember, voditeljica ludbreškog Centra za socijalnu skrb.

Kako doznajemo, riječ je o hrvatskom branitelju koji boluje od PTSP-a i koji je poznat po izgredima i incidentima na ludbreškom području. Pa je tako, prepričava se po ludbreškom kraju, jednom izgubio kontrolu i pred policajcima koji su mu došli u kuću nakon što je prijavio krađu prijetio djelatnicima Centra.

U tijeku je i brakorazvodna parnica koju je pokrenula sadašnja odvjetnica njegove supruge. Naime, prijašnja odvjetnica, koja je zlostavljanoj supruzi bila službeno dodijeljena, odustala je od zastupanja svoje klijentice jer je P. N. i njoj prijetio porukama na internetu.

Ludbrežani govore i to da 42-godišnji otac nema uvjete za druženje ili skrb nad dvogodišnjim djetetom jer su mu zbog neplaćanja režija isključene sve komunalije, a za jednog takvog isključivanja morala je intervenirati i policija.

Prevarili ga iz Elektre

Djelatnici koji su mu došli isključiti struju, pod izgovorom da mijenjaju stara brojila, postavili su mu digitalno pa su mu lako iz centrale isključili struju.

P. N., osim djeteta koje je u Sigurnoj kući s majkom, ima i troje punoljetne djece. U roku od 48 sati Državno bi odvjetništvo trebalo odlučiti o podizanju optužnice i pritvoru.

Komentari