opojna sredstva

U 7 ujutro zaustavili pijanog i drogiranog vozača, a evo što im je predao njegov suputnik

Objavljeno: 22.05.2023. 10:23

Zadnja izmjena: 22.05.2023. 10:30

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U nedjelju, 21. svibnja oko 07.00 sati u ulici Miroslava Krleže u Varaždinu, u kontroli prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 0.72 promila upravljao 22-godišnjak.

Prema informacijama iz Policijske uprave varaždinske, izvršenim preliminarnim testiranjem na opojna sredstva isti je bio pozitivan na opojna sredstva drogu, zbog čega mu je bilo određeno vađenje krvi i urina radi analize što je isti odbio. Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja priveden je u PP Varaždin i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv istog je podnesen prekršajni nalog.

U vozilu se u svojstvu suvozača nalazio 30-godišnjak koji je policijskim službenicima dragovoljno predao pvc vrećicu u kojoj se nalazila zelena biljna materija nalik na drogu marihuanu mase 0.4 grama i jednu ručnu izrađenu cigaretu, ukupne mase 0.6 grama s mješavinom duhana i zelene biljne materije nalik na drogu marihuanu. 30-godišnjak je priveden u PP Varaždin. Protiv istog je podnesen optužni prijedlog.

Komentari