tužan kraj potrage

U autu izvučenom iz kanala kod Sračinca pronađeno tijelo ženske osobe

Objavljeno: 28.06.2024. 21:14

Zadnja izmjena: 28.06.2024. 21:19

Kako navodi Policijska uprava varaždinska, a nešto ranije javio nam je čitatelj, u 16 i 50 sata iz HE Varaždin kod Sračinca izvučeno je na obalu vozilo te je pronađeno tijelo za sad nepoznate ženske osobe. 

Naime, jučer u 21:27 PU Varaždinska zaprimila je dojavu građanima da je kod HE Varaždin kod odvodnog kanala u Sračincu, jedno vozilo sletjelo u kanal i potonulo.

U jutarnjim satima iz PU Varaždinske izvijestili su da su na mjesto događaja žurno su upućeni policijski službenici s ciljem traganja za osobom i vozilom. Potraga se nastavila u ranim jutarnjim satima današnjeg dana, a u istu su bili uključeni policijski službenici interventne i specijalne policije te pripadnici HGSS-a.

- Ronioci specijalne policije pronašli su vozilo te je isto u 16.50 sati izvučeno na obalu. Utvrđeno je da se radi o osobnom vozilu u kojem je pronađeno tijelo za sad nepoznate ženske osobe. Dežurna državna odvjetnica odredila je očevid na vozilu i naložila obdukciju te je tijelo unesrećene prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin - navode iz PU Varaždinske. 

Komentari