materijalna šteta

Neodlučan lopov u istoj ulici u Varaždinu provalio u dva stana i odustao od krađe

Objavljeno: 16.03.2022. 08:32

Zadnja izmjena: 16.03.2022. 08:32

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U posljednjih je tjedan dana nepoznati počinitelj provalio u dva stana u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu, međutim, iz njih nije ništa ukrao.

Kako prenosi policija, u utorak, 15. ožujka oko 20 sati u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u stan u vlasništvu 37-godišnjakinje. Navedeni je slomio cilindar brave i otvorio vrata stana, ali je odustao od daljnje namjere i udaljio se s mjesta događaja. Visina materijalne štete nastale oštećenjem procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Isto tako, u vremenu od 10. do 15. ožujka u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u stan u vlasništvu 63-godišnjaka na način da je nasilno otvorio vrata stana, ali nije ulazio u unutrašnjost istog. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Komentari