Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela na štetu 44-godišnjaka.

Kako se sumnja, 52-godišnjak je u petak, 12. srpnja, došao na dvorište oštećenog u okolici Novog Marofa te ga počeo vrijeđati raznim pogrdnim riječima. Istog je nakon toga napao i fizički, bacivši prema njemu nekoliko sjekira i lopatu te mu cijelo vrijeme prijetio nasilnim radnjama i smrću.

Također je provalio u podrumsku prostoriju kuće oštećenog i iz nje uzeo bicikl i motornu pilu. Navedenog su pronašli policijski službenici i doveli na kriminalističko istraživanje te je danas predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za kaznena djela Prijetnje, Teške krađe provaljivanjem i Teške tjelesne ozljede u pokušaju. Ujedno je protiv njega i 44-godišnjaka, podnijet optužni prijedlog prekršajnom sucu nadležnog općinskog suda, zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Komentari

15.07.2019. 15:04h Zadnja izmjena: 15.07.2019. 15:10