U sudaru na raskrižju Zagrebačke i Prešernove ozlijeđeni žena i petogodišnje dijete

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 17.08.2015. 11:15

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Siniša Sović

Izvijestili smo o prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu na raskrižju Zagrebačke i Prešernove ulice u Varaždinu, a poznate su nam okolnosti nesreće.

Osobnim vozilom ulicom Franca Prešerna upravljao je 34-godišnjak iz smjera Anine ulice prema raskrižju sa Zagrebačkom ulicom, a koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska. Vozilom je ušao u raskrižje da nije propustio osobno vozilo kojim je Zagrebačkom ulicom prema Trgu Slobode upravljala 27-godišnjakinja. Ona je uslijed udara zadobila ozljede kao i petogodišnja putnica u vozilu. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Do prometne nesreće došlo je u subotu na autocesti A4 u mjestu Breznica, a također su ozlijeđene dvije osobe. Osobnim vozilom je upravljao 29-godišnji rumunjski državljanin autocestom A4 iz smjera Varaždina prema Zagrebu te se nije vozilom kretao sredinom obilježene prometne trake već je sišao u desno van kolnika u cestovni jarak, gdje je došlo do prevrtanja vozila na krov. U prometnoj nesreći ozljede su zadobili vozač i 29-godišnja putnica. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Komentari