crna noć na cestama

U svega nekoliko sati tri sudara s čak osam ozlijeđenih osoba - i u svim je slučajevima kumovao alkohol...

Objavljeno: 28.01.2018. 09:54

Zadnja izmjena: 28.01.2018. 09:54

Foto: Arhiva

U svega nekoliko sati na cestama našega kraja dogodile su se tri prometne nesreće u kojima je ozlijeđeno ukupno osmero ljudi. I u sva tri slučaja nesrećama je kumovala alkoholiziranost vozača.

Prvo se u Globočecu Ludbreškom - u subotu oko 19.10 - vozač pod utjecajem alkohola zabio u drugo vozilo. I dok je on ostao neozlijeđen, muškarac i žena iz udarenog vozila završili su u bolnici.

Pet pripitih u jednom autu

Dvije su se nesreće potom dogodile u ranim jutarnjim satima i oba puta se radilo o izlijetanju s ceste. Na državnoj cesti D35 Ludbreg - Hrastovsko, točnije, u Kučanu Ludbreškom, vozač pod utjecajem alkohola je izletio s ceste i završio u bolnici. U Novakovcu je pripiti vozač - s kojim je u autu sjedilo još 4 pripitih uglavnom tinejdžera - također sletio s ceste, te su svih petero završili s ozljedama. Kako doznajemo, 41-godišnji vozač se zajedno sa spomenutim suputnicima vraćao s neke fešte. Iskreno se nadamo da će ostatak dana - unatoč magli i očitoj sklonosti brojnih vozača da popiju prije no što sjednu za volan - ipak proći bez novih nesreća i ozlijeđenih osoba.

Komentari