IZVANREDNO priopćenje

U Turčinu poginuo 25-godišnji motociklist, evo službenog priopćenja iz policije

Na mjesto događaja izašao je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu koji je prisustvovao očevidu te odredio obdukciju i sva potrebna vještačenja....
Objavljeno: 15.08.2022. 11:31

Zadnja izmjena: 15.08.2022. 11:35

Kao što smo već jučer izvijestili , u ulici Vladimira Nazora u Turčinu, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom, a policija je danas u izvanrednom priopćenju objavila detalje nesreće.

Muškarac starosti 41 godinu upravljao je osobnim vozilom ulicom Vladimira Nazora iz smjera Kolodvorske ulice. Dolaskom do raskrižja s kolnicima Zagrebačke ulice i ulice Glavić, nije se zaustavio na znak obaveznog zaustavljanja, već je ušao u raskrižje skrećući ulijevo, kojom prilikom nije propustio sva vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska. Zbog toga je na prednji lijevi dio njegovog vozila, prednjim dijelom naletio motocikl kojim je u smjeru ulice Vladimira Nazora, zadržavajući smjer kretanja ravno, upravljao 25-godišnjak.

Od siline udara, motocikl je odbačen uz istočni rub kolnika Zagrebačke ulice, dok su vozač i putnica odbačeni u odvodni kanal s istočne strane kolnika ulice Glavić. Vozač motocikla je zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, a putnica je zbog teških tjelesnih ozljeda prevezena u Opću bolnicu Varaždin, gdje je zadržana na liječenju.

Na mjesto događaja izašao je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu koji je prisustvovao očevidu te odredio obdukciju i sva potrebna vještačenja.

Za vrijeme trajanja očevida navedena dionica državne ceste D-3 bila je zatvorena za sav promet sve do 20 sati.

Komentari