usred bijela dana

U Varaždinu pijan uzrokovao lančani sudar četiri auta pa pregazio nogu jednog vozača

Objavljeno: 28.01.2022. 10:42

Zadnja izmjena: 28.01.2022. 10:48

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 27. siječnja oko 13 sati u ulici Ratimira Hercega u Varaždinu, ozlijeđene su tri osobe.

Kako izvještava PU varaždinska, muškarac starosti 50 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.28 g/kg ulicom Ratimira Hercega. Zbog neprilagođene brzine kretanja gustoći prometa, prednjim je dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 26-godišnjak, koji se zaustavio zbog kolone vozila ispred sebe. Udareno je vozilo od siline udara odbačeno unaprijed i prednjim dijelom udarilo u stražnju stranu osobnog vozila ispred sebe kojim je upravljao 62-godišnjak. Navedeno je vozilo također odbačeno unaprijed i prednjom stranom udarilo u stražnji dio teretnog vozila kojim je ispred njega upravljao 41-godišnjak.

Nakon prouzročene prometne nesreće, 50-godišnjak se zaustavio, a potom neoprezno krenuo vozilom unaprijed, pri čemu je prednjim desnim kotačem vozila prešao preko stopala lijeve noge 26-godišnjaka koji je izašao iz vozila i stajao uz rub kolnika radi razmjene osobnih podataka i podataka o vozilima s drugim sudionicima prometne nesreće. U prometnoj je nesreći osim 26-godišnjaka, ozlijeđeno i dvoje putnika iz njegovog vozila starosti 44 i 25 godina. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Komentari