izvijestila pu varaždinska

U Varaždinu se počelo masovno krasti po trgovinama, a lopovi su čak razvili jedan sistem

Objavljeno: 22.09.2020. 08:55

Zadnja izmjena: 22.09.2020. 08:56

Foto: Ilustracija

Policijska uprava Varaždinska izvijestila je o čak tri krađe koje su se jučer u kratkom roku dogodile u Gospodarskoj i Međimurskoj ulici u Varaždinu i to u razmaku od par sati i s istim principom krađe što bi moglo značiti i istim počiniteljima.

Najprije su oko 14 sati trojica nepoznatih muškaraca ukrala razne prehrambene artikle i alkoholna pića iz jedne trgovine. Krađa je počinjena na način što su dvojica muškaraca ušla u trgovinu i u kolica stavili navedene prodajne artikle te tako napunjena kolica ostavili kod ulaza u trgovinu i napustili istu. Nakon toga je u trgovinu ušao treći muškarac i kroz ulaz izveo kolica van, ne plativši robu. Ista takva krađa dogodila se pola sata nakon u drugoj trgovini u istoj ulici, no ovoga puta je zaštitar zaustavio lopova koji je pokušao napunjena kolica izvesti van blagajne.

Oko 16 sati su pak dvojica muškaraca ušli u jednu trgovinu u Međimurskoj ulici i pokušali ukrasti nekoliko televizora. Princip krađe - isti.  Dvojica muškaraca ušla su u trgovinu i u kolica stavila TV uređaje, nakon čega su kolica ostavili u blizini ulaza u trgovinu. U trgovinu je nakon toga ušao treći muškarac i pokušao kolica izvesti van iz trgovine, pri čemu je zaustavljen od strane zaštitara i pobjegao s mjesta događaja. 

 

Komentari