U zagonetni nestanak mladića iz Lepoglave uključeni sotonisti?

Objavljeno: 18.02.2015. 10:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: facebook

S mjesta prebivališta u nepoznato prošle subote se zaputio Krešo Latin iz Lepoglave te mu se od tada gubi svaki trag. Riječ je o 23-godišnjaku visokom 180 centimetara, a u vrijeme nestanka na sebi je imao crnu vestu dugih rukava, crni kožni mantil do koljena, crne visoke kožne čizme i crnu kapuljaču.

Sudeći po izgledu i imdižu Krešo voli alternativnu glazbu, a na njegovom Facebook profilu nalazi se nekoliko fotografija sa sotonističkim simbolima. Njegov otac drži da su to više hirovi nego nešto ozbiljno.

-Njegovo društvo nije uopće loše, samo znaju imati određene finte. Osobno sam bio protiv toga, no danas mladi imaju svoj vid zabave – rekao je Krešin otac.

U cijeloj istrazi pomaže socijalni pedagog i psihoterapeut Nebojša Buđanovac koji tvrdi da je situacija vrlo ozbiljna te drži kako Krešo nije pripadnik sotonističke sekte.

- Dobro sam pregledao njegov Facebook profil i među prijateljima ima pravih sotonista, no držim da on nije član sekte. On sluša vrstu glazbe koja se povezuje sa sotonistima, no cijeli njegov imdž je više njegov hir – rekao je Buđanovac koji ništa ne isključuje.

- Slučaj je vrlo složen i nadam se da sotonisti nisu uključeni u njegov nestanak, no ništa ne isključujem – dodao je Buđanovac.

Cijeli tekst pročitajte u etjedniku.

Komentari