policija traži pomoć građana

Udario u 16-godišnju biciklisticu pa pobjegao - jeste li ga možda vidjeli?

Objavljeno: 11.08.2017. 18:04

Zadnja izmjena: 11.08.2017. 18:05

Foto: Ilustracija

Jučer se nastavilo nesmanjenim tempom s prometnim nesrećama - opet ih je bilo 3 u kojima su ozlijeđene osobe. Za utvrđivanje okolnosti jedne od njih policija traži pomoć građana.

Oko 9.10 sati na auto cesti Goričan-Zagreb 31-godišnji Mađar udario je u bankinu, gdje je u bočnom zanošenju došlo do višestrukog prevrtanja vozila i probijanja zaštitne ograde auto ceste.  Vozilo se zaustavilo na poljskom putu s vanjske strane zaštitne ograde prevrnuto na krovu. Ozljede je zadobila 28-godišnja suputnica, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.

Udario biciklisticu na pješačkom

Par sati kasnije u ulici Dugi Vrh na Varaždin Bregu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 83-godišnjak koji je vozeći svoj automobil pod utjecajem 1,24 promila alkohola u oštrom lijevom zavoju izgubio je nadzor nad vozilom i sletio van kolnika gdje je udario u betonske stupove vinograda. 

Jučer oko 9.45 sati u Optujskoj ulici u Varaždinu nepoznati je vozač udario 16-godišnjinju biciklisticu koja je nepropisno upravljala biciklom. Ona je pala na kolnik i zadobila ozljede a vozač se udaljio s mjesta nesreće, bez da je pozvao policiju. Policijski službenici tragaju za nepoznatim vozačem, te mole očevice ove prometne nesreće da ukoliko imaju kakvih saznanja da prijave policiji na 192.

Komentari