Jučer se nastavilo nesmanjenim tempom s prometnim nesrećama - opet ih je bilo 3 u kojima su ozlijeđene osobe. Za utvrđivanje okolnosti jedne od njih policija traži pomoć građana.

Oko 9.10 sati na auto cesti Goričan-Zagreb 31-godišnji Mađar udario je u bankinu, gdje je u bočnom zanošenju došlo do višestrukog prevrtanja vozila i probijanja zaštitne ograde auto ceste.  Vozilo se zaustavilo na poljskom putu s vanjske strane zaštitne ograde prevrnuto na krovu. Ozljede je zadobila 28-godišnja suputnica, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.

Udario biciklisticu na pješačkom

Par sati kasnije u ulici Dugi Vrh na Varaždin Bregu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 83-godišnjak koji je vozeći svoj automobil pod utjecajem 1,24 promila alkohola u oštrom lijevom zavoju izgubio je nadzor nad vozilom i sletio van kolnika gdje je udario u betonske stupove vinograda. 

Jučer oko 9.45 sati u Optujskoj ulici u Varaždinu nepoznati je vozač udario 16-godišnjinju biciklisticu koja je nepropisno upravljala biciklom. Ona je pala na kolnik i zadobila ozljede a vozač se udaljio s mjesta nesreće, bez da je pozvao policiju. Policijski službenici tragaju za nepoznatim vozačem, te mole očevice ove prometne nesreće da ukoliko imaju kakvih saznanja da prijave policiji na 192.

Komentari

11.08.2017. 18:04h Zadnja izmjena: 11.08.2017. 18:05

Foto: Ilustracija