Očevici snimili video

Uhićenje u kafiću na autobusnom kolodvoru – razlozi zasad nepoznati

Objavljeno: 13.03.2016. 15:15

Zadnja izmjena: 13.03.2016. 21:22

Foto: Čitatelj

Čitatelji eVaraždina koji su se danas oko 14.15 sati zatekli u kafiću na varaždinskom autobusnom kolodvoru svjedočili su uhićenju muškarca srednjih godina, nad kojim su od strane policijskih službenika upotrjebljena sredstva prisile...

Naime, kako napominju, spomenuti muškarac na šanku je ispijao alkoholna pića s još jednim kolegom, kada su mu odjednom s leđa prišla trojica policajaca.

- Naložili su mu da se okrene i potom su mu ruke na leđima vezali lisicama. Prizor nije bio ugodan za putnike koji su čekali autobuse niti za goste lokala. Srećom, uhićenik nije pružao otpor i nije verbalno nikoga vrijeđao – ističu čitatelji koji su događaj uspjeli snimiti mobitelom.

U Policijskoj upravi varaždinskoj nam je potvrđeno da su policijski službenici danas poslijepodne morali postupati prema spomenutom muškarcu radi, kako kažu, “njegovog udaljavanja s mjesta prekršaja kojeg je počinio prije dolaska u kafić“.

- Muškarac je uhićen uz sredstva prisile radi sprečavanja bijega i prepraćen je u Policijsku postaju Varaždin na daljnju prekršajnu obradu – naglasili su u PU varaždinskoj.

Ostale detalje o događaju policija zasad ne otkriva, navodno je do svega došlo zbog nesređenih obiteljskih odnosa uhićenika, a kako je neugodan prizor izgledao pogledajte u snimci našeg čitatelja:


       
 

Komentari