višemjesečno istraživanje

Uhićeno pet dilera, pitali smo što je s preostalom trojicom

Objavljeno: 18.03.2022. 09:08

Zadnja izmjena: 18.03.2022. 09:08

Foto: Ilustracija

U javnosti je odjeknulo izvanredno priopćenje Pu varaždinske u kojem su izvijestili kako je nakon višemjesečnog kriminalistčkog istraživanja uhićeno pet osoba za koje se sumnja kako su ''neovlašteno proizvodili i trgovali drogama'' na području Varaždinske županije.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske tada su priopćili kako je kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno ukupno osam osoba sa šireg područja grada Varaždina, Ludbrega, Novog Marofa i okolice. Policija je tada između ostalog izvijestila kako su protiv pet osumnjičenih muškaraca podnešene kaznene prijave, a za trojicom osumnjičenih još se traga.

Danas smo s glasnogovornicom Pu varaždinske provjerili ima li pomaka u ovom konkretnom slučaju, no kako doznajemo, za sada nema nikakvih novosti što se tiče preostalih osumnjičenika u ovom slučaju. Inače, kroz cjelokupno kriminalističko istraživanje je temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretraženo više objekata, vozila i osoba na navedenim područjima, kojom prilikom je pronađeno ukupno 6.1 gram droge marihuane, 7.6 grama droge kokain, te veće količine mobitela kojim su se služili za korespondenciju oko kupoprodaje droga.

Komentari