Nije trebalo dugo 

Uhvaćen dvojac koji se naguravao sa zaštitarkom pa zbrisao s plijenom iz trgovine

Objavljeno: 22.03.2024. 11:22

Zadnja izmjena: 22.03.2024. 11:24

Policijska uprava varaždinska izvijestila je danas da su policijski službenici dovršili kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom i 16-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojničke krađe.  

Oni su, kako se sumnja, u utorak u Međimurskoj ulici u Varaždinu otuđili razne artikle iz trgovine te napali zaštitarku. 

Podsjetimo, ranije smo izvijestili da je u utorak oko 19,40 sati nepoznati muškarac ušao u trgovinu, iskoristio zauzetost prodavačice i u torbu stavio veći broj različitih artikala. Potom se uputio prema vratima trgovine, gdje ga je s vanjske strane vrata čekala druga nepoznata muška osoba. Zaštitarka trgovine ga je zaustavila, da bi ju on odgurnuo, a nakon toga je obuhvatio rukama i bacio u zid trgovine, dok je u tom trenutku druga nepoznata muška osoba ušla u trgovinu i rukom udarila zaštitarku s leđa. Nepoznate muške osobe su se s ukradenim artiklima pokušale udaljiti da bi ih zaštitarka sustigla i uhvatila torbu iz koje je ispao dio ukradenih artikala, dok su se s ostatkom ukradenih artikala udaljili u nepoznatom smjeru.

Kako danas navode iz PU varaždinske, dvojica uhićenih predani su pritvorskom nadzorniku te će se protiv njih podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Komentari