netko ipak padne šaka policiji

Uhvaćen kradljivac mopeda - a za ostalima se i dalje traga

Objavljeno: 18.09.2017. 16:58

Zadnja izmjena: 18.09.2017. 16:58

Foto: Ilustracija

U posljednjih je nekoliko dana zabilježeno pet krađe i provale u našem kraju. Za počiniteljima se uglavnom i dalje traga - ali se policija ipak domogla jednoga od njih.

Tako je u noći s četvrtka na petak u ulici Bana Jelačića u Beretincu nepoznati počinitelj provalio u skladište poduzeća sa sjedištem u Varaždinu i otuđio razni alat te nekoliko desetaka litara dizel goriva. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Iste je noći provaljeno u ugostiteljski objekt u ulici Ognjena Price u Varaždinu i otuđen iznos od više tisuća kuna.

Nekoga se ipak uhvati

Noć ranije u Donjem Vratnu, na predjelu zvanom Prudnice, nepoznati je počinitelj pobrao i otuđio nekoliko prikolica bundeva s njive u vlasništvu 44-godišnjaka. Prema izjavi oštećenog materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Najnovija u nizu krađa zbila se jučer poslijepodne. Nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u ulici Stjepana Radića u Vidovcu te tom prilikom otuđio novac i zlatni i srebrni nakit u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U svim navedenim slučajevima policija i dalje traga za kriminalcima. Ipak, netko im i dopadne šaka - tako su ludbreški policajci dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, zbog sumnje da je u petak 20.25 sati, na prostoru ispred ugostiteljskog objekta na  Trgu svetog Trojstva u Ludbregu, otuđio moped u vlasništvu 69-godišnjaka. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Oduzimanje tuđe pokretne stvari.

            

Komentari