Crna kronika

Ukradeni novčanici 74-godišnjakinji i 56-godišnjakinji u Varaždinu

Objavljeno: 21.07.2023. 10:09

Zadnja izmjena: 21.07.2023. 10:23

Nepoznati lopov na tržnici u Varaždinu ukrao je 74-godišnjakinji novčanik s dokumentima i novcem, a novčanik je ukraden i 56-godišnjakinji iz sobe u prenoćištu, izvijestila je danas policija, koja radi na otkrivanju počinitelja.

Policijska uprava Varaždinska izvijestila je da je u četvrtak u ulici Augusta Šenoe u Varaždinu, na tržnici, nepoznati počinitelj iskoristio nepažnju 74-godišnjakinje i iz njezine torbice otuđio novčanik s dokumentima i novcem. 

Materijalna šteta procjenjuje se na oko 100 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja tog kaznenog djela.

Policijska uprava Varaždinska izvijestila je i da je tijekom noći sa srijede na četvrtak u Varaždinu nepoznati počinitelj iz sobe jednog obrta koji se bavi uslugama najma smještaja i prenoćišta, otuđio novčanik s novcem u vlasništvu 56-godišnjakinje.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela, priopćeno je iz PU Varaždinske.

Komentari