ukupno četvero ozlijeđenih

NESREĆA VIŠE NEGO INAČE U Donjoj Voći vozačica se prevrnula na krov pa otišla sama po liječničku pomoć

Objavljeno: 12.12.2016. 17:10

Zadnja izmjena: 12.12.2016. 17:24

Foto: Ilustracija

Ovoga se vikenda dogodilo čak 17 prometnih nesreća, što je iznad prosjeka, premda je i prometna policija bila nadprosječno aktivna. U četiri nesreće je bilo i ozlijeđenih, ali srećom nije bilo novih žrtava. O nekima od njih izvijestili smo neposredno po događaju.

Uzrok sudara koji se zbio kod Kauflanda je nepoštivanje prednosti. Vozač osobnog vozila je iz Koprivničke počeo skretati u Zavojnu ulicu a da nije propustio teretno vozilo koje je išlo iz suprotnog smjera. Oba su vozila inače prolazila kroz zeleno svjetlo. Ozlijeđena je 38-godišnja putnica iz teretnog vozila.

>> FOTO U večerašnjoj prometnoj nesreći kod Kauflanda dva prilično slupana automobila i lakše ozlijeđena osoba

31-godišnjakinja je jučer izletjela s ceste u Donjoj Voći pri čemu je udarila u zemljani nasip, pa se vozilo zarotiralo i prevrnulo na krov. Ozlijeđena vozačica je sama zatražila liječničku pomoć u ivanečkom domu zdravlja, odakle su je odvezli u Varaždin.

Ozlijeđeni biciklist

Jučer je u Varaždinu oko 17.40 stradao 18-godišnji biciklist u Optujskoj ulici. On je iako je već bio mrak vozio bez reflektirajućeg prsluka, a do nesreće je došlo kad je s nogostupa krenuo preko pješačkog prijelaza na križanju s Krklecovom. Na njega je naletio 23-godišnji vozač, koji je, kao i biciklist, imao zeleno svjetlo. 18-godišnji biciklist je pri padu na kolnik ozlijeđen, no nakon pružanja pomoći u Varaždinskoj bolnici pušten je kući.

Prometna je policija ovaj vikend registrirala čak 325 prekršaja u prometu, a njih ravno 200 ticalo se prekoračenja brzine. 

 

Komentari