izvanredno priopćenje

Ovo su okolnosti pogibije mladića (1997.): Alkohol, brzina, zatezanje ručne kočnice...

Objavljeno: 01.08.2021. 10:47

Zadnja izmjena: 02.08.2021. 09:47

Foto: Ilustracija: Fotografija ne odgovara stvarnom događaju

Kao što smo već izvijestili, noćas se u 1,08 sati u Druškovcu dogodila prometna nesreća u kojoj je poginuo putnik (1997) u osobnom automobilu. Nakon obavljenog očevida iz PU varaždinske poslali su izvanredno priopćenje.

  • Vozio pod utjecajem alkohola: "U prometnoj nesreći koja se dogodila danas, 1. kolovoza oko 1 sat u Druškovcu smrtno je stradao mladić starosti 24 godine. Očevidom je utvrđeno, kako je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.29 g/kg upravljao mladi vozač starosti 20 godina."
  • Nepropisna brzina i naglo kočenje: "Upravljao je vozilom i dolaskom na ravni cestovni potez zbog nepropisne brzine i utjecaja alkohola izvršio je naglo kočenje, zatezanjem ručne kočnice kojom prilikom je u fazi kočenja došlo do zanošenja vozila u lijevo i silaska vozila na zemljanu površinu, gdje je uslijed  proklizavanja došlo do udara prednjeg djela vozila u jarak bankine i prevrtanja vozila na krov."
  • Preminuo na mjestu događaja: "Prilikom prevrtanja vozila 24-godišnjak je djelomično ispao iz vozila, te je došlo do prignječenja nesretnog mladića. Uslijed zadobivenih ozljeda nesretni mladić je preminuo na mjestu događaja, te je smrt konstatirana od strane liječnika Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Tijelo nesretnog mladića prevezeno je na patologiju varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija."

Komentari