Užas na "Partizanu": Danas poslijepodne grubo pretučen srednjoškolac

Piše: A. Matušin

Objavljeno: 08.05.2015. 18:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: ilustracija

Lik ga je digao u zrak, bacio na beton i boksao u glavu dok ga nije nokautirao, glasi poruka naših čitatelja koji su svjedočili nemilom događaju danas poslijepodne na popularno zvanom "Partizanu", odnosno na igralištu "Srednjoškolac" u Varaždinu.

Da je do incidenta zaista došlo potvrdila nam je i glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić.

Vidi više: Žrtva bogatih sinčića na "Partizanu": Pretukao me samo zato što nisam stišao Jelenu Rozgu

- Oko 15 sati na igralištu "Srednjoškolac" došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane više zasad nepoznatih osoba, rekla je za eVaraždin.

- Jedna od njih pritom je fizički napala 17-godišnjaka udarcem u glavu, zbog čega mu je pružena i medicinska pomoć u Općoj bolnici Varaždin.

Naši čitatelji, srednjoškolci koji su samom događaju svjedočili, kažu da su se uspaničili pa je "15 ljudi odjedanput zvalo hitnu pomoć", a policija je, kako svjedoče, došla u čak dva navrata.

- Profesori su trčali iz dvorane da pomognu, cure su plakale, vrištale... Jedna cura bila je sva kravava od pretučenog dečka - kažu.

Kako, pak, doznajemo u PU varaždinskoj, 17-godišnjaku ozlijede za sada nisu okvalificirane, ali prema trenutnim informacijama nisu ni teže naravi.

Policija traga za počiniteljima, a prema našim neslužbenim informacijama, riječ je o vršnjacima iz različitih varaždinskih škola.

Komentari