sve promatrala djeca

Užas u Paragu: Mučili štene i sve snimili, na kraju ga utopili u potoku

Objavljeno: 03.11.2021. 12:17

Zadnja izmjena: 03.11.2021. 12:23

Foto: Facebook: Azil Prijatelji Čakovec

Volonteri Azila Prijatelji Čakovec na svojim su društvenim mrežama prenijeli snimke i fotografije brutalnog mučenja i ubijanja šteneta.

Volonteri Azila Prijatelji Čakovec na društvenim su mrežama objavili uznemirujuću fotografiju ubijenog mladog psića te poručuju kako su hitnom intervencijom uspjeli spasiti kuju i još dva šteneta. Na snimci nasilja prema životinji koja se širi medijima su i sasvim malena djeca.

- Nismo stigli na vrijeme. Predivno, nježno, drago štene prvo je živo strpano u kantu za smeće, a potom utopljeno u potoku kraj naselja. Oprosti, draga dušo. Podijelite, nek svijet ponovo vidi u kakvoj državi živimo. I nemojte reći, i djeci je strašno jer je. Ali djeca nisu u našoj glavnoj domeni djelovanja, a unatoč tome što nisu, pomagali smo i njima - napisao je Azil u statusu na društvenim mrežama, a mediji također prenose uznemirujuć video brutalnog mučenja i ubijanja šteneta.

Iz Azila Prijatelji Čakovec kažu kako nastavljaju s projektom zbrinjavanja pasa iz romskih naselja jer, kako pišu na društvenim mrežama, "trenutno se osjećaju nemoćni jer će svaki pas koji ostane u romskom naselju živjeti životom užasa i strave".

Dojavu o ovom događaju je potvrdila i Policijska uprava međimurska. - Mogu potvrditi da smo zaprimili dojavu o tome, krim policija je na terenu i kriminalističko istraživanje je u tijeku - rekla je glasnogovornica međimurske policije Marina Soldat za Dnevnik.hr.

Komentari