Varaždin: Automobilom naletjela na 24-godišnju pješakinju koja je prelazila zebru

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 27.01.2015. 11:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U Ulici Ratimira Hercega u Varaždinu u ponedjeljak se dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 24-godišnja pješakinja.

Žena starosti 50 godina upravljala je osobnim vozilom u smjeru ulice Braće Radića te je dolaskom do raskrižja s Trakošćanskom i Ivanečkom ulicom, zbog neprilagođene brzine uvjetima i karakteristikama kolnika, prednjim dijelom vozila udarila u 24-godišnjakinju koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Ozlijeđenoj je pješakinji medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak u Horvatskom. Muškarac starosti 40 godina upravljao je teretnim vozilom iz smjera Jerovca prema Lipovniku. U jednom je trenutku vozilom prešao na suprotnu prometnu traku i započeo sretanje u desno, ne vodeći računa o ostalim sudionicima u prometu. Tom je prilikom u desnu bočnu stranu njegovog vozila, udarilo osobno vozilo kojim je iza njega u istom smjeru, neprilagođenom brzinom upravljao 63-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđen vozač osobnog vozila, kojem je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se u ponedjeljak u Ludbregu. Muškarac starosti 43 godine upravljao je autobusom nepropisnom brzinom u smjeru Varaždina. Tom je prilikom započeo pretjecanje osobnog vozila kojim je ispred njega upravljala 49-godišnjakinja, a koja je u tom trenutku započela skretanje u lijevo, bez da su se oboje  prethodno uvjerili da to mogu učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Uslijed udara prednje desne strane autobusa u stražnju lijevu stranu osobnog vozila, ozlijeđena je vozačica osobnog vozila. Medicinska joj je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njezine ozljede za sada nisu okvalificirane.
   

Komentari