Varaždin: Automobilom udario u stup javne rasvjete koji je pao na krov kuće

Objavljeno: 07.04.2015. 15:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

U Ulici braće Radić u Varaždinu u subotu je došlo do prometne nesreće, a ozlijeđene su dvije osobe.

Osobnim vozilom je pod utjecajem alkohola od 1.47 promila upravljao 23-godišnjak prema ulici Franje Galinca. Nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je sišao  vozilom u lijevo van kolnika na nogostup i prednjim je dijelom vozila udario u metalni stup javne rasvjete.

Od udara, metalni stup se prevrnuo i gornjim djelom pao i udario u krov kuće, dok je vozilo odbačeno i u zanošenju prednjim je djelom vozila udario u metalne stupiće. Ozljede su zadobili vozač osobnog vozila i 30-godišnji putnik u vozilu. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu u Varaždinu. Osobnim vozilom je upravljao 40-godišnjak iz smjera ulice Braće Radić prema raskrižju s Križanićevom ulicom. Vozilom je ušao u raskrižje i započeo skretati ulijevo i oduzeo prednost prolaska u raskrižju osobnom vozilu kojim je upravljao nepropisnom brzinom i pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.60 promila muškarac starosti 30 godina te je došlo do udara vozila.

Istom je pružena medicinska pomoć u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede mu nisu okvalificirane.

Komentari