materijalna šteta

VARAŽDIN Iz ugostiteljska objekta otuđio novac i suhomesnate proizvode!

Objavljeno: 19.01.2017. 13:12

Foto: Ilustracija

Prema izvješću PU Varaždinske u proteklih nekoliko dana na području županije su se dogodile dvije provale, obje u Varaždinu.

U razdoblju od 13. do 18. siječnja u ulici Antuna Branka Šimića nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu muške osobe u dobi od 59 godina. Visina materijalne štete i koje su stvari točno otuđene će se utvrditi naknadno, a policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Sljedeća provala se dogodila tijekom noći s utorka na srijedu u ulici Braće Radića kada je nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu obrta za ugostiteljstvo kojem je sjedište u Optujskoj ulici.

Iz prostora ugostiteljskog objekta nepoznati je počinitelj otuđio novac i suhomesnate proizvode. Visina materijalne štete se procjenjuje na iznos od nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari