izvijestila pu varaždinska

VARAŽDIN Maloljetnik biciklom prelazio preko pješačkog, a na volanu vozio drugu djevojku

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 15.04.2019. 18:50

Zadnja izmjena: 15.04.2019. 18:53

Prema informacijama iz policije, jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak u ulici Augusta Cesarca u Varaždinu.

Maloljetnik u dobi od 15 godina upravljao je biciklom nogostupom Cesarčeve ulice iz smjera Preradovićeve u smjeru Zagrebačke ulice, prevozeći nepropisno na upravljaču bicikla 15-godišnjakinju.

Dolaskom do raskrižja s ulicom Alojzija Stepinca, isti je započeo uključivanje u promet s nogostupa na kolnik Stepinčeve ulice preko obilježenog pješačkog prijelaza, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Tom je prilikom prednjim dijelom bicikla udario u prednji lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je tom ulicom iz smjera ulice Augusta Šenoe, upravljala 42-godišnjakinja. Uslijed udara u vozilo, 15-godišnja putnica s bicikla je pala na kolnik. Nakon prometne nesreće, sudionici su se razišli, ne obavijestivši policiju o istoj. Naknadno je 15-godišnja putnica s bicikla zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin. Njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

Komentari